E-Ticarette Ürün Pazarlaması: Stratejik Yöntemler!

E-Ticarette Ürün Pazarlaması: Stratejik Yöntemler!

E-ticaret ortamında pazarlama yapan bir firma için sosyal ağlar oldukça önemlidir. Gelişen teknoloji ve yeni trendler ile beraber insanların kullandığı mecra haline gelen sosyal medya ortamları pazarlamacılar içinde hedef kitle haline gelmiştir. Sosyal ağlarda nasıl hareket edeceğinize planlayarak doğru hamile ve doğru işlem ile verimli sonuca ulaşabilirsiniz.

E-ticarette öne çıkmak için konseptine uygun ve gruplar oluşturmalı hayran sayfaları ve trend grupları ile hedef kitlenize çekecek cazip sosyal medya hesapları unutmamalısınız. Genç kitleye hitap eden bir giyim firması için sosyal medya üzerinde kurulacak "enerjinin yansıt" grubu ya da "renkli giyim" grubu gibi hayran sayfaları ile kendi kitlenize oluşturabilir Hedef kitlenize dönük bir ortam oluşturabilirsiniz. Bu kitle ile de ürünlerinizi doğrudan kitlenize ulaştırarak doğru ve etkili tanıtım imkanına sahip olabilirsiniz.

e-ticaret, e-ticaret ortamında ürün pazarlaması

Facebook İle E-Ticaret Nasıl Geliştirilir?

En popüler sosyal ağ olan Facebook hemen Hemen herkesin her gün giriş yaptığı bir sosyal ağdır. Facebook'ta e-ticaret bir adet hayran sayfası bir adette profil sayfasını oluşturmalısınız. Burada sayfası ile hayran sayfası koordine ederek hedef kitlenize dönük bir alan oluşturabilirsiniz. Hedef kitleniz ile buluştuktan sonra da reklam ve tanıtımlarla marka değerinizi artırabilir sosyal medyanın imkânlarından faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Twitter ile E-Ticaret Nasıl Geliştirilir?

Twitter ortamı ile dikkat çekebilir etkili şekilde reklam yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Twitter en karakteristik yapısı gereği kısa ve öz içeriye ön planda olduğu bu platform sizin de bu platforma uygun kısa ve çarpıcı mesajları içeren tanıtım yazıları ile reklamınızı yapmanızı sağlıyor. Twitter'da takip çekmenin daha zor olduğunu bunun için de sizin hedef kitlenize uygun sayfaları takip etmekle çözülebileceğini söyleyebiliriz. Bu şekilde twitter ortamında adınızı duyurabilir marka değerinizi artırabilirsiniz.

e-ticaret, e-ticaret ortamında ürün pazarlaması

Youtube ile e-Ticaret Nasıl Geliştirilir?

Sosyal medya hesapları arasında Öncü bir yapıya sahip olan YouTube eğlenceli olduğu kadar e-ticaret için bir pazar alanı oluşturuyor. Firmanın ve iş yaptığınız sektörle alakalı videolar yükleyeceğiniz YouTube sayfamızda sizin firmanızda tanıtım reklamlarda ekleyerek etkili bir pazar etkinliği yapabilirsiniz. Bu noktada dikkat etmemiz gereken husus anahtar kelime kullanımıdır. Videoları Beklerken içeriğe uygun anahtar kelimeler ve firmanıza uygun anahtar kelimeler de ekleyerek arama sonuçlarında sizin daha tanınır olmanızı sağlamalısınız.

Pinterest ile e-Ticaret Nasıl Geliştirilir?

Görseller üzerine kurulu bir sosyal ağ olan Pinterest firmanızın ve iş yaptığınız sektörün dikkat çekici resimlerini ve sizi karakteristik olarak tanıtan resimleri paylaşarak bu alanda hedef kitleye ulaşarak etkinlik yapabilirsiniz.

Linkedin ile e-Ticaret Nasıl Geliştirilir?

Facebook gibi profil sayfası oluşturacağını sayfası özel hayran sayfası tarzında tasarım yaparak Hedef kitlenize uygun şekilde bir sayfa oluşturabilirsiniz.

Blog sayfası da hazırlayarak ve çalıştığınız sektöre dönük olarak içerik hazırlayabilir bu içerikleri sosyal medya üzerinden paylaşarak hedef kitlenize ulaşabilirsiniz. Blog sayfanızdaki içerikleri backlink yaparak pratik şekilde sosyal medya üzerinden paylaşım yapacak bu sayede de hedef kitlenize etkin şekilde bulacaksınız. Sosyal medya hesaplarını bu şekilde etkin ve kapsamını halde kullanarak firmanıza tanıtabilir aynı zamanda Google arama sonuçlarında daha üst sıralarda çıkma şansı yakalayabilirsiniz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım