Dernek Portal Yazılımları: İdeal Kullanım Senaryoları

Dernek Portal Yazılımları: İdeal Kullanım Senaryoları

Dernek portal yazılımları, derneğinizin farklı süreçlerini tek bir çatı altında toplayan ve sizlere büyük yönetim kolaylığı sağlayan yazılımlardır. Bir derneğin yönetim sürecinde tüm bilgileri tek bir merkezde toplamak zor olabilir. İhtiyaçlarınıza özel dernek portal yazılımları ile yönetim sürecini kolaylaştırabilir ve üyelerinizin derneğinizin web sitesinden üye girişi yaparak kendilerine ait bilgilere erişmesini sağlayabilirsiniz.

Portal üzerinde dernek üyeleri derneğiniz hakkında son haberleri ve duyuruları takip edebilir. Daha sonra dernekle ilgili bir etkinliğe katılmayı düşündüklerinde portal üzerinden işlem yapabilir ve kayıt oldukları eğitim fırsatlarıyla ilgili en detaylı bilgileri edinebilirler.

Modern bir dernek portal yazılımı ile yönetim süreçlerini tek bir çatı altında toplayabilir ve web siteniz üzerinden derneğinizin tüm faaliyetlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca portal üzerinden misyon ve vizyonunuzu geniş kitlelere kolayca ulaştırabilirsiniz.

Derneğinizin daha geniş bir kitle tarafından tanınması adına internetin nimetlerini kullanmak istiyorsanız dernek portal yazılımları ile bunu başarabilirsiniz. Normal web siteleri yerine portal web sitesi oluşturarak derneğinizin tüm unsurlarını tek bir yazılım üzerinde toplayarak kullanıcılara nitelikli bir ziyaret deneyimi yaşatabilirsiniz.

Dernek portal yazılımlarını Kumsal Ajans olarak tamamen ihtiyaçlarınıza özel olarak geliştiriyoruz. Portal yönetimi ve kullanımı konusunda ekibinize eğitim veriyor ve sonrasında sizlere revizyon taleplerinde de destek oluyoruz. Dernek yazılımlarını daha sonra taleplerinize ve değişen ihtiyaçlarınıza göre güncelleyebilirsiniz.

dernek portal web sitesi yazılımları kullanım alanları

Dernek Portal Yazılımları Hangi Hizmetleri Barındırır?

Dernek portal yazılımları derneğinizi yönetim sürecinde sizlere büyük kolaylıklar sunar;

1. Üye Yönetimi

Dernek portalına giriş yapan üyeler aradıkları tüm bilgilere kolayca erişim sağlayabilir. Portal üzerinde soru sorabilir ya da taleplerine bir karşılık bulabilirler. Portal yazılımı üzerinde yapabileceklerinizi şöyle sıralayabiliriz;

  • Derneğinize yeni üyeleri otomatik olarak alabilirsiniz.
  • Üyeleri bilgi kaynaklarına yönlendirebilirsiniz.
  • Üyeler arasında etkileşim sağlamak adına farklı özellikleri kullanabilirsiniz.
  • Bültenler ve tüm bilgileri üyelerinizin tamamına özel olarak gönderebilirsiniz. Ayrıca göndereceğiniz dokümanları üyelerinizin kişisel tercihlerine göre özelleştirebilirsiniz.
  • Üyelerin dernekle ilgili üyelik yenileme zamanında otomatik bilgilendirme yapabilirsiniz.
  • Üyelerin yıllık ödemeleri konusunda hatırlatma yapabilirsiniz.
  • Üyeleri ve dernek çalışanlarını çevrimiçi ortamda kolayca kontrol edebilirsiniz.
  • Üyelerle ilgili tüm kayıt ve işlemleri güvenli bir yönetici merkezinde kayıt altında tutabilirsiniz.

2. Finansal Yönetim

Dernek portal yazılımları derneğinizin finansal süreçleri hakkında da sizlere büyük kolaylıklar sunacaktır. Üyeleriniz portala giriş yaparak tüm ödeme geçmişlerine erişebilirler. Ayrıca yaptıkları ödemelerde makbuzlarını kolayca görüntüleyebilirler. Ayrıca üyelikleriyle ilgili birçok detaya ulaşabilirler.

Dernek portal yazılımları finansal yönetim açısından sizlere şu kolaylıkları sağlar;

  • Portal üzerinde üyelerin yaklaşan tüm ödemelerini, indirim oranlarını, ücretleri ve diğer tüm finansal bilgileri kayıt edebilirsiniz.
  • Derneğin finansal durumu hakkındaki hesaplamaları tek bir platform üzerinden yaparak hata riskini ortadan kaldırabilir ve finansal şeffaflığı sağlayabilirsiniz.
  • Dernekteki tüm ödeme, indirim ve abonelik bilgilerini her üyenin dijital hesabına ekleyebilirsiniz.
  • Üyeler portal üzerinden giriş yaparak abonelik ve tek seferlik etkinlikler için tüm ödemelerini tek bir panel üzerinden kontrol edebilirler.

3. Eğitim Yönetimi

Dernek portal yazılımları eğitim yönetimi konusunda da büyük kolaylıklar sağlar. Üyelerin derneğe ait kurslara kayıt olmasını sağlayabilir, sertifikalarını depolayabilir ya da erişim sağlamalarına yardımcı olabilirsiniz.

Dernek portal yazılımları eğitim yönetimi konusunda şunları sağlar;

  • Üyelerin kişiselleştirilmiş e posta listelerini oluşturabilirsiniz. Portal üzerinden eğitimlerle ilgilenecek üyelere yaklaşan kurslar hakkında bilgi iletileri gönderebilirsiniz.
  • Üyelerin kayıt olabileceği ve yaklaşan tüm kursları hakkında bilgi yer alan, eğitimler hakkında bilgileri içeren ve kullanımı ile yönetimi çok kolay bir eğitim merkezi elde edebilirsiniz.
  • Düzenlediğiniz kurslar hakkında geri bildirim alabilirsiniz. Ayrıca maliyet hakkında bilgi toplayabilir ve verilere kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Kursların zamanı ve düzenlendiği yer hakkındaki güncelleme ve değişiklikleri üyelerinize gerçek zamanlı olarak bildirebilirsiniz.
  • Düzenlediğiniz eğitimlerdeki üyelerin katılım sertifikalarını tek bir merkezde saklayabilir ve gerekli olması durumunda üyelerinizin sertifikalarına kolayca ulaşabilmesini sağlayabilirsiniz.

4. Aksiyon Yönetimi

Dernek portal yazılımları aksiyon yönetimi de sağlar. Özel yazılım ile derneğinizin pazarlama etkinliklerine kolay erişim ve ödeme yeteneği elde edebilirsiniz. Bu hizmet şöyle nitelendirilebilir;

  • Üye portalında yer alan merkezi etkinlik sayfasında üyeleri gelecekle ilgili tüm bilgileri sağlayabilirsiniz.
  • Portal üzerinde bu bilgileri herkese açık hale getirebilir ve e posta listelerinize de ekleyebilirsiniz.
  • Üyeleriniz etkinliklere kolayca kayıt olabilirler. Ayrıca etkinliklerine başkalarını davet edebilirler.
  • Üyeler etkinlikler hakkında sorular sorabilir ya da ödeme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler.
  • E posta ve portal anketleri düzenleyerek geri bildirim toplayabilir ve faaliyetlerinizi değerlendirebilirsiniz.
  • Bir etkinliğin verilerini kolayca ölçebilirsiniz. Çünkü etkinliğe katılım ve mali durum hakkında tüm verileri tek bir merkezde toplayabilirsiniz.

5. Komite Yönetimi

Dernek portalı yazılımları ile derneğinizin yönetim kurulunu kolayca toplantılara katılma konusunda yönlendirebilirsiniz. Yani derneğinizin yönetim faaliyetleri yazılımlar ile çok kolay hale gelebilir;

  • Portalı derneğinizin yapısına uygun şekilde yapılandırabilirsiniz.
  • Sayfalara farklı türde üyelerin erişim sağlaması konusunda değerlendirme yapabilirsiniz. Üyelerin belirli sayfalara ulaşması konusunda yetkilendirme yapabilirsiniz. Bazı sayfalara üyelerin girmemesi konusunda işlem yapabilirsiniz.
  • Değişiklikler ve organizasyonel süreç konusunda tüm iletişimi tek bir merkezde toplayabilirsiniz.
  • Çevrimiçi oylamalar düzenleyebilir ve karar verme sürecinde üyelerin etkin katılım gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz.

Dernek portal yazılımları işletmeye büyük kolaylıklar sağlar. Bu yazılımlar ile üyelerin erişimi ve dernek yönetimi konusunda büyük kolaylıklar elde edebilirsiniz.

Dernek Portal Yazılımları Avantajları Nelerdir?

Dernek portal yazılımları derneğiniz için birçok konuda sizlere avantajlar sağlar;

  • Derneğinizin tanıtımı ve işlevi konusunda verimi en üst seviyeye çıkartır.
  • Derneğinize ait web sitelerine giren ziyaretçilere ve üyelere üstün kullanıcı deneyimi sağlar ve zaman kazandırır.
  • Derneğinizin potansiyel üyelerinin daha kolay ve çabuk karar vermesini sağlayabilirsiniz.
  • Dernek üyeleri arasında işbirliğini daha etkin hale getirebilirsiniz.
  • Kullanıcıların ve üyelerin dernekle ilgili gelişmelerden kolayca haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Derneğin tüm paydaşları arasında etkin bir iletişim ağı kurabilirsiniz.
  • Derneğinizin yönetim süreci konusunda bilgi teknolojilerini etkin bir şekilde kullanabilir ve etkin bir veri saklama alanı sağlayabilirsiniz.

dernek portal web sitesi yazılımları kullanım alanları

Dernek Portal Yazılımı Neden Önemlidir?

Dernek portal yazılımlarının öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Entegrasyon: Dernek portalınızı kullanan üyelere ve ziyaretçilere tek bir kaynak üzerinden tüm içeriğe ulaşma şansı tanır. Dernekle ilgili tüm içerikleri tek bir platforma entegre eder.
  • Kişiselleştirme: Ziyaretçiler ve üyeler dernek portalı üzerinden kendi ihtiyaçlarına yönelik kişiselleştirmeler yapabiliriler.
  • Kategorize Etme: Dernek üyelerinin bilgiye erişim noktasında portalda yer alan çeşitli alanları kategorize edebilirsiniz. Böylece dernek içerikleriniz ve faaliyetleriniz gruplandırılarak daha düzenli hale gelebilir.
  • Bilgiye Kolayca Ulaşma: Dernek üyeleri ulaşmak istedikleri bilgilere çok kolay bir şekilde ulaşabilirler. Ayrıca istedikleri bilgileri kolay şekilde arayabilirler.
  • Güvenli Kullanım: Dernek portal yazılımlarında içeriklere ulaşım sağlarken yetkilendirme ve kimlik denetimi yapılır. Bu da dernek bilgilerini ve verilerini daha güvenli hale getirir. Bazı içeriklere yetkisi olmayan kişiler ulaşamaz.

Dernek portal yazılımları ile web siteniz üzerinde istediğiniz gibi yetkilendirmeler yapabilir ve kolayca ihtiyacınız olan bir veri tabanı oluşturabilirsiniz. Dernek yönetim sürecinde büyük kolaylıklar sağlayacak dernek portal yazılım çözümleri için Kumsal Ajans ekibine başvurabilirsiniz.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım