Hamilelik Takip Uygulamaları: Anneler için Bilgi Rehberi

Hamilelik Takip Uygulamaları: Anneler için Bilgi Rehberi

Anne adayları gebelik döneminde yoğun bir değişim süreci söz konusudur.  Hem bebeğin hem de anne adayının sağlığı için gebelik döneminin sıkı takip edilmesi gerekir. Aynı zamanda anne adayları gebelik dönemi hakkında bilgi edinmeli ve hafta hafta hem kendi hem de bebeği hakkında birçok bilgiye ulaşabilmelidir. Bunun için son yıllarda hamilelik takip uygulaması kullanan kişi sayısı bir hayli arttı.

Anne adayları için çeşitli özelliklere sahip bir hamilelik takip uygulaması geliştirerek hem bu kitleye ulaşabilir hem de farklı para kazanma modelleri ile projenizi gelir elde edebilir hale getirebilirsiniz. Hamilelik takip uygulamaları istediğiniz özelliklere sahip olabilir.

Kumsal Ajans hamilelik takip uygulaması konusunda sizlere profesyonel çözümler sunar.

Hamilelik Takip Uygulaması Özellikleri Nelerdir?

Hamilelik takip uygulaması için sağladığımız özellikler şu şekildedir;

Bebeğin Gelişimi

Bir hamilelik izleyici uygulaması yardımıyla anne adayı bebeğin gelişimini günden güne büyümesini takip edebilir ve bebeğin gelişimini zaman dilimi ile görebilir.

Uzman İpuçları

Hamilelik izleyici uygulamasında uzman ipuçlarının günlük beslemeleri hamilelik sürecinde anne adaylarına yardımcı olacaktır.

Küçük Yararlı Makaleler

Hamilelik sırasında bir kadının birçok rehbere ihtiyacı vardır ve iyi makaleyi okumak, hamileliği hakkında olumlu ve bilgili kalmasına yardımcı olacaktır.

En Son Hamilelik Haberleri

Hepimiz teknolojinin hızla değiştiğini biliyoruz ve her geçen gün başka bir trend ortaya çıkıyor. Hamilelik izleyici uygulamaları, en son bilgileri almaya yardımcı olur.

Gıda ve Beslenme Fikri

Sağlıklı gıda ve beslenme alımı hamilelik sırasında çok önemlidir. Gerekli her protein, mineral ve vitaminin anne tarafından tüketilmesi önemlidir. Böylece bebeğinde herhangi bir eksiklik olmaz.

Egzersiz ve Yoga Tavsiyesi

Hamilelik izleyici uygulaması, özellikle hem anne hem de bebek için faydalı olan hamile kadınlar için bazı basit özel egzersiz ve yoga tekniklerini paylaşır. Yardım uygulamasıyla anne yoga egzersizlerini konfor bölgesinde uygulayabilir.

Haftalık Kontrol Listesi ve Hatırlatıcılar

Hamilelik sırasında anne adayı unutkan olabileceği için zamanında kontrol, ilaçlar gibi birçok hayati konuyu uygulama hatırlatabilir.

Kasılma Zamanlayıcısı

Kadının zihinsel ve duygusal olarak hazırlanmasına yardımcı olan emeğini hangi aşamada beklediğini ölçmek için kullanılır ve onu doğum merkezine götürme zamanı gelmiştir. Hamilelik izleyici uygulamasındaki kasılma zamanlayıcısı özelliği, kasılma süresini otomatik olarak izler ve sayar.

Bebek Tekme Sayacı

Bu özellik hamilelik izleyici uygulaması tarafından sağlanan en sevimli özelliktir ve bebeğinizin tekmesini sayabilirsiniz. Tekmelemek, anne tarafından hissedilen en şaşırtıcı duygudur, ancak onu da sayarsanız en iyisi ne olabilir?

Kilonuzu Takip Edin

Hamilelik sırasında bir kadının biraz kilo aldığı açıktır, ancak hamilelik sırasında kilosu düşük veya fazla kilolu olduklarında sorun ortaya çıkar, kilosu hamilelik izleyici uygulamasının yardımıyla tıbbi geçmişine göre olmalıdır Kilonuz hakkında herhangi bir endişe duyuyorsanız, hemen jinekoloğunuza danışabilirsiniz.

Gelişim Fotoğrafları

Ebeveynler çocuklarının fotoğraflarını yakalamak için her zaman heyecanlıdır, böylece hamilelik izleyici yardımı uygulamasıyla, bebeğinizin karnınızdayken görüntülerini yakalayabilirsiniz.

Kan Basıncı İzleme

Kan basıncı, hamilelik sırasında kadınların karşılaştığı en yaygın sorundur, bazıları yüksek tansiyonla karşı karşıya kalır ve bazıları düşük tansiyon problemleriyle karşı karşıya kalır. Hamilelik izleyici uygulaması, ne tür bir BP ile karşı karşıya olduğunuzu bilmenize yardımcı olacak ve bu da buna göre çalışmanıza yardımcı olacaktır.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım