İndirim Takip Uygulamaları: Fırsatları Kaçırma!

İndirim Takip Uygulamaları: Fırsatları Kaçırma!

İnsanlar internet üzerinden alışveriş yaparken her zaman indirimlerden yararlanmak ve uygun fiyatlı ürünleri takip etmek istiyorlar. Bu noktada hizmet veren uygulamalara olan yönelim bir hayli fazla oluyor. Sizler de Cimri tarzında bir indirim takip uygulaması geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu uygulama üzerinden günlük fırsatlar ve kuponlar da paylaşabilirsiniz.

Müşteri kitleniz uygulamanız üzerinden market, giyim, kozmetik ve elektronik gibi birçok alanda yer alan ürünlerin indirimlerini takip edebilir. Bu uygulama ile direkt satış yapmadan gelir elde edebilirsiniz. Bölgesel, ulusal veya global bir indirim takip uygulaması geliştirmek için ekibimizden destek alabilirsiniz.

Kumsal Ajans sizlere en gelişmiş özelliklere sahip indirim takip uygulamaları çözümleri sunar.

İndirim Takip Uygulaması Avantajları Nelerdir?

Günlük indirim uygulamaları kullanıcıları cezbeder. Alışveriş yapanlar için bu bir fırsattır ürün veya hizmetleri en iyi fiyatlarla alma şansı sunar. İndirim takip uygulaması avantajları şöyle;

Daha Geniş Bir Hedef Kitleye Ulaşın

Günlük fırsatlar ve indirim kuponları ile uygulamalar ile geniş kitleye ulaşabilirsiniz. Türkiye’de insanların üçte ikisinden fazlası dijital olarak kupon kullanıyor. 2022'de bu 25 milyona yakın kullanıcı demektir. Ayrıca, bu tür uygulamaların esasen mağazaları indirim avcılarıyla birleştiren pazarlardır. Bu, kullanıcıların çeşitli satıcılardan gerekli satın alımları sadece sizin aracılığınızla yapabilmesini sağlar.

Daha Az Yatırım Yapın, Daha Çok Kar Edin

İndirim takip uygulaması geliştirmeye yatırım yapmak çok karlıdır. Çok sayıda mağazayı platformunuza bağlarsınız ve bir müşterileri tarafından yapılan her satın alma işlemi için komisyon alırsınız.

Aynı zamanda, böyle bir uygulamadan elde edilen karlar önemlidir. Örneğin, popüler günlük anlaşma platformu Groupon, yalnızca 2022'nin ilk çeyreğinde 153 milyon dolar kazandı. Ayrıca gelirlerinizi: indirimlerinizi, kuponlarınızı ve günlük fırsatlar uygulamanızı geliştirerek de arttırabilirsiniz.

Zaman Kazanırsınız

Günlük fırsatlar ve indirim kuponlarıyla başlamak için özel teklifler yüklemeniz saniyeler alır. Bu uygulamalar ile çalışmak çok hızlıdır ve çok az zaman alır. Buna ek olarak kullanıcılarınız için alışveriş süresini önemli ölçüde azaltır.

Rekabetçi Fiyatlar Sunun

Müşteriler en iyi fırsatları aradıklarında rekabetçi fiyatlar sunarak büyük fayda sağlayacaksınız. Böylece size sadık bir kitle yaratabilirsiniz.

İndirim Takip Uygulaması Türleri Nelerdir?

Gelir modeli oluşturmak için kullanabileceğiniz farklı indirim takip uygulaması türleri bulunuyor;

Kupon Uygulamaları

Bunlar, kullanıcıların mal satın almak için kupon alabilecekleri veya hizmetleri ve bunları herhangi bir zamanda veya belirtilen zamanda kullanacakları uygulamalardır.

Günlük Fırsatlar Uygulamaları

Bu uygulamalar, kullanıcıların günlük olarak ürün veya hizmetlerle ilgili sıcak fırsatlar bulmalarını sağlar. Böyle Platformlar modadan markete kadar çeşitli işletmeler için mükemmel sonuçlar sağlar.

Online İndirim Uygulamaları

Bir indirim kuponu uygulaması günlük olarak online alışveriş indirimlerini içeren bir platform oluşturmak anlamına gelir. Çeşitli ürün ve hizmetlerde anlık online indirimleri paylaşabilirsiniz. Günlük fırsat uygulamaları gibi bu uygulamalar da çalışır farklı e-ticaret işletmeleri için sonuçlar sıralar.

İndirim Takip Uygulaması Özellikleri Nelerdir?

İndirim takip uygulaması ile kullanabileceğiniz birçok özellik bulunuyor;

Bulut Ortamı

Bulut ortamı, ölçeklendirilmesi ve bakımı kolay bir market mobil uygulaması oluşturmanın bir yoludur. Bu teknoloji giderlerinizi önemli ölçüde azaltır ve altyapınızı oluşturmayı gerektirmez.

Fiyat Karşılaştırması

Böyle gelişmiş bir özellik, platformunuzdaki alıcıların ilgisini artıracaktır. Bu sayede kullanıcılar kendileri için en karlı teklifleri bulabilirler.

Ödeme Ağ Geçitleri

Platformunuza anında ödeme sağlamak için ödeme ağ geçitleri ekleyebilirsiniz. Burada kredi kartı, sanal cüzdan ve mobil ödeme gibi seçenekleri ekleyebilirsiniz.

Anlık Bildirimler

Anında ilet bildirimleri ekleyerek uygulamanızı daha da ilgi çekici hale getirin. Bu sayede, kullanıcılarınız her zaman platformunuzun en son tekliflerinden ve indirimlerden haberdar olacak.

Hediye Çekleri

Bu özellik, daha fazla kullanıcı çekmenize yardımcı olacak ve onları uygulamayı kullanmaya teşvik edecektir. Bu yüzden platformunuza kupon ve hediye çeki eklemeyi düşünün.

İncelemeler ve Derecelendirmeler

Bu özellik ziyaretçileriniz için kullanışlı olacaktır çünkü bu şekilde ilgilerini çeken mağazalar, mallar veya hizmetler hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

Navigasyon ve İzleme

Bu işlev sayesinde uygulamanızın kullanıcıları anlaşmaları görüntüleyebilir ve bulundukları yerdeki indirimler hakkında bilgi sahibi olabilir.

Gerçek Zamanlı Analizler

Bu özellik uygulamanızdaki etkinliği gerçek zamanlı olarak izlemenizi sağlar. Bu sayede platformunuzu ve tekliflerini geliştirme şansınız olur.

Gelişmiş Arama

Gelişmiş aramayı platformunuza entegre edebilirsiniz. Bu durum birçok filtre ve kategori arasında kullanıcının bir ürünü aramaktan satın almaya kadar uzanan yolculuğunu kusursuz hale getirmenizi sağlar.

Çok Dilli Destek

Günlük fırsatlar uygulamaları geniş bir kitleyi çektiğinden birden fazla kişi için farklı dilde hizmet daha fazla gelir demektir. En çok hangi ülkelerden kullanıcı aldığınızı analiz edin tıklayın ve platformunuza uygun dilleri ekleyin.

Sadakat Programı

Bu özellik, kullanıcılarınızı elinizde tutmanızı sağlar. Bu sayede hedef kitlenize benzersiz ve kişiselleştirilmiş teklifler sunabilirsiniz.

İndirim Takip Uygulaması Geliştirme Aşamaları

Kumsal Ajans tarafından yürütülen indirim takip uygulama geliştirme aşamaları şöyledir;

1. Adım Keşif ve UI/UX Tasarımı

Keşif indirim takip uygulaması geliştirmenin ilk adımıdır. Bu adımda konseptinizi doğruluyoruz, piyasayı detaylıca inceliyoruz, rakipleriniz ile kitlenizi araştırıyoruz.

Bu aşama aynı zamanda platformunuzun tasarımını oluşturmayı da içerir. Sizler yerel uygulamalarda, iOS ve Android için UI / UX'i ayrı ayrı ele alıyoruz. Platformlar arası bir platform oluşturmak için evrensel tasarım çözümleri geliştirmelisiniz. Bu adımın sonunda platformunuzun demosu sizde olur.

2. Adım Gelişme

Bu adımda sizin için reklam modellerini çalışan bir çözüme dönüştürüyoruz. Burada seçtiğiniz tüm platform özelliklerini ve gerekli öğeleri uygun teknolojiler ile uygulamaya entegre ediyoruz. Bu aşamanın sonunda minimum uygulanabilir bir ürün karşınıza çıkar.

3. Adım Test ve Piyasaya Sürme

Test uzmanlarımız çeşitli indirimler için indirim kuponunu veya günlük fırsatlar uygulamasını bu aşamada hatalar açısından kontrol eder. Ekibimiz hataları bulduktan sonra bunları hemen düzeltirler, yazılımınızı mükemmel hale getirirler. Yazılım çözümünüz tamamen hazır olduktan sonra piyasaya sürersiniz.

Kullanıcı Paneli Özellikleri

Kullanıcı Paneli

Bu panel, uygulamanızı ziyaret eden müşteriler tarafından görülebilir. Kullanıcıların kullanabileceği özellikler öyledir;

  • Kaydolun ve giriş yapın
  • Arkadaşlarınızı davet edin
  • Tam profilinizi oluşturun
  • Mağazaya veya kategoriye özel tekliflere göz atın.
  • Fırsatlar listesi
  • Sık kullanılanlar
  • Kupon kodu kullanın
  • Fırsatları sosyal medyada paylaşın

Satıcı Paneli

Bu panel, platformunuza katılan satıcılar içindir. Mağaza sahipleri şu özellikleri kullanabilir;

  • Anlaşma ekleme ve yönetme
  • Kuponları yönetme
  • Kupon kullanımı
  • İstatistikler ve gösterge tablosu
  • Anlaşma listesi takibi
  • Fırsatları sosyal medyada paylaşın
  • Durumu izleyin
  • Siparişleri yönetin
  • Mesajlaşma takibi

Yönetici Paneli

Bu panel günlük fırsatların ve indirim kuponu uygulamasının sahibi tarafından kullanabilen paneldir ev şu özellikleri içerir:

  • Anlaşmaları yönetin
  • Anlaşma kategorileri oluşturma
  • Web sitesi ve uygulama izleme
  • İstatistikler ve gösterge tablosu
  • Kullanıcı yorumlarını inceleyin
  • Kuponları yönetin
  • Satıcıları/tüketicileri/vb. yönetin
  • İçerik yönetim sistemi
  • Fırsatları sosyal medyada paylaşın

Size özel indirim takip uygulaması talep ediyorsanız hemen Kumsal Ajans ile iletişime geçebilirsiniz. Size özel projelendirme ile uygun maliyetlerle sizin için bir indirim takip ve fırsat uygulaması geliştirelim.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım