Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları: İşlevleri

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları: İşlevleri

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları işlemenizin pazarlama, müşteri ilişkileri, satış gibi tüm operasyon aşamalarını tek bir merkezden yönetmenize izin veren bir uygulamadır. Bu yazılımlar sayesinde hem satıştan önce hem de satış işlemlerinden sonra müşteri ilişkilerini pratik ve hatasız bir şekilde yönetebilirsiniz.

İşletmenizin müşteri boyutundaki tüm kurumsal ihtiyaçlarınızı müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları ile yürütebilirsiniz. Müşterilerinizle ilk iletişime geçtiğiniz andan itibaren kişiye özel teklif sunma, sipariş hazırlama, siparişleri teslim etme ve satış sonrası destek gibi tüm aşamaları profesyonel bir şekilde yönetebilirsiniz.

Kumsal Ajans profesyonelliğiyle sahip olabileceğiniz müşteri ilişkileri yönetim programları işletmenizin sektörü, alt yapısı, personel sayısı ve müşteri kitlesine göre özel olarak geliştiriliyor. Hazır yazılımlar kullanmak yerine sizlerin ihtiyacına uygun şekilde esnek yapıda ve özelleştirilebilir projeler üretiyoruz.

Günümüzde pazarlama faaliyetlerinde müşteri deneyimi çok önemlidir. Çünkü müşteriler hemen rakip firmaya gidebiliyor. Bu durumun önüne geçmek için müşteri odaklı pazarlama faaliyetleri yürütmeniz gerekiyor. Bunun için de doğru verileri elde edebilmeli ve verileri doğru şekilde yönetebilmelisiniz. Kurumsal hizmet anlayışınızın müşteri odaklı hale getirmek için müşteri ilişkileri yönetimi yazılımlarını tercih edebilirsiniz.

Tanışma toplantımızda tüm hedeflerinizi ve ihtiyaçlarınızı analiz ediyoruz. Daha sonra yazılımları sizlerin beklentisine göre optimize ediyoruz. Üstelik geliştirdiğimiz yazılımları kullanma noktasında sizlere gerekli eğitim faaliyetlerini de düzenliyoruz.

müşteri i̇lişkileri yönetimi yazılımları nedir ne i̇şe yarar

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları Ne İşe Yarar?

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları öncelikle pazarlama süreçlerinizde veri toplama ve depolama süreçlerini otomatik hale getiriyor. Böylece hem siz hem de personelleriniz fazla iş yükünden kurtularak enerjisini farklı alanlara verebiliyor. Bu yazılımlar işletmelerde çalışma performansını en üst seviyeye çıkarıyor. Müşterilerle ilgili bilgilere satış, pazarlama, teknik servisi, muhasebe gibi tüm departmanlar kolayca erişim sağlayabilir. Bu yazılımların en önemli işlevi kurumunuzun tüm müşteri verilerini tek bir merkezde toplamasıdır.

İşletmeler nitelikli pazarlama faaliyetleri için müşterilerin beklentilerini anlamalı, müşteri şikayetlerine de anlık olarak çözümler bulmalıdır. Müşterilerin taleplerini ve eğilimlerini anlamada müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı büyük katkı sağlıyor. İşletmenizin mevcut müşterilerini ve potansiyel müşterilerini daha yakından tanıyabilmek için tüm verileri yazılım üzerinden elde edebilirsiniz. Kısaca bu yazılımlar potansiyel müşterileri kazanma ve mevcut müşteriler sadık müşteri haline getirmede çok işlevseldir.

Müşterilerinizle ilgili tüm süreçleri titiz şekilde yürüterek en kaliteli pazarlama işlemini yürütebilirsiniz. Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre müşteri ilişkileri yazılımları işlevsel olan işletmeler ile müşteriler arasındaki bağın daha güçlü olduğu ortaya çıkmıştır. Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları sayesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Kurumsal ihtiyaçlarınıza, faaliyet alanınıza, hizmet verdiğiniz sektöre, hedef kitlenize, müşteri sayınıza ve departman niteliklerinize göre Kumsal Ajans tarafından size özel bir müşteri ilişkileri yazılımı geliştiriyoruz.

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları Kullanım Alanları

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları kullanım alanları için bir sınırlama çizmek doğru olmaz. Ürün ve hizmet satışı yapan yani pazarlama süreci gerçekleştiren tüm işletmeler bu yazılımları kullanmalıdır. Bu yazılımların sadece büyük markalar tarafından kullanılması gerektiği çok yanlış bir anlayıştır. Küçük ve orta ölçekli işletmeler de planlı büyüyebilmek ve adını duyurabilmek için müşterilerine kusursuz bir pazarlama deneyimi yaşatmalıdır. Müşterilere kusursuz bir pazarlama deneyimi yaşatmanın yolu de müşteri ilişkileri yönetimini otomatik hale getiren yazılımlar kullanmaktan geçiyor.

Bu yazılımlar işletmeler dışında bireysel olarak pazarlama faaliyeti yürüten kişiler tarafından da kullanılmalıdır. Her sektöre ve müşteriye özel geliştirilmiş yazılımlarla Kumsal Ajans olarak müşteri ilişkilerinizi bir üst seviyeye çıkarıyoruz.

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları Satışlara Nasıl Etki Eder?

Müşteri ilişkileri yönetimi son yıllarda çok daha önemli hale gelmeye başladı. Markanızın satış e pazarlama sürecini daha etkin ve verimli yönetebilmek için müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları kullanmalısınız. Bu yazılımların satış sürecine etkisi şöyle sıralanabilir;

  • Bu yazılımlar satış personellerinin ofise bağımlılığını ortadan kaldırır. Satış personeller sahada gerçek zamanlı olarak müşteri bilgilerine ulaşabilir. Böylece müşteri verileri anlık kullanılabilir ve satış olasılığı güçlenir.
  • Müşteri verilerine anlık olarak ulaşan satış personel müşteriyi satın alma konusunda kolayca ikna edebilir.
  • Müşterilerin dahi farkında olmadığı ihtiyaçlarını kolayca belirlemenizi sağlar. Böylece yeni iş fırsatları yaratarak satışlarınızı arttırabilirsiniz.
  • Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları satış ve pazarlama personellerinin iş yükünü azaltır ve enerjisini sadece müşterilere vermesini sağlar.

Kumsal Ajans hem küçük hem de orta ölçekli işletmeler de dahil her müşterimize ihtiyaçlara özel çözümler sunuyoruz. Müşteri ilişkileri yönetimi konusunda kısa süre içinde tüm personellerin eğitimlerini de gerçekleştiriyoruz.

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları Avantajları Nelerdir?

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları en temelde müşterilerle ilgili verileri elde etme ve depolamada bir otomasyon sağlar. Ancak tek işlevi bu değildir.

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları avantajları şöyledir;

  • Pazarlama süreçlerinizin tamamı standart hale gelir ve böylece pazarlama verimliliği artar.
  • Müşterilerinizle kurduğunuz ilişkilerde belirli bir kalıp oturtabilir ve tüm personelleriniz müşterilere karşı tutarlı davranarak müşteri güvenini arttırabilir.
  • Tüm personeller esnek ve ekip tabanlı çalışabilir.
  • Müşteri ihtiyaçları kolayca belirlenerek yeni satış fırsatları görülebilir.
  • Müşterilerinize yönelik pazarlama sürecinde daha hızlı karar alabilir ve operasyonel yanınızı güçlendirebilirsiniz.
  • Müşteri bilgilerini elde etme ve işlemede ve tüm satış sürecini yönetmede sizlere ciddi zaman kazandırır.
  • Müşterilerinize yönelik bütçeleme, verimlilik ve maliyet gibi konulardan maksimum fayda sağlayabilirsiniz ve hata payını en aza indirebilirsiniz.
  • Pazarlama ve satış süreçlerinizde hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarabilir ve standart hale getirebilirsiniz.
  • Veri elde etme, saklama, işleme ve depolama gibi tüm süreçlerde maliyeti en aza indirebilirsiniz.
  • Veriyi toplama, veri hazırlama, veri girme, veri yedekleme gibi tüm işlemlerde hata payını ortadan kaldırır ve işlevselliği arttırır.
  • Müşterilerinizle ilgili elde ettiğiniz tüm verileri güvenli bir veri tabanı üzerinde saklayabilirsiniz.
  • İhtiyacınız olan verilere zamana ve mekana bağımlı olmadan istediğiniz zaman kolayca ulaşabilirsiniz.

müşteri i̇lişkileri yönetimi yazılımları nedir ne i̇şe yarar

Bireysel Müşteriler İçin Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımları

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları sadece kurumsal müşteriler için gerekli değildir. Bireysel olarak pazarlama faaliyeti yürüten bireysel müşteriler için de müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları geliştiriyoruz.

Bu yazılımlar dünyanın her yerinden müşterilere ulaşma ve müşterilere etkin pazarlama faaliyetleri yürütmede çok işlevseldir.

Kumsal Ajans olarak bireysel ihtiyaçlarınız için de satış ve pazarlama faaliyetlerine yönelik müşteri ilişkileri yönetimi yazılımları geliştiriyoruz.

Müşteri İlişkileri Yönetimi Yazılımı Fiyatları

Müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı fiyatları hakkında bilgi almak için öncelikle sizinle görüşmemiz gerekiyor. Uzun yılların getirdiği tecrübemizle hazır yazılımların sizlere bir fayda sağlamadığını düşünüyoruz. Bu yüzden sizlere hazır yazılım satışı yapmaktan kaçınıyoruz. Tüm müşterilerimizde kurumsal ihtiyaçlar ve sektörel gereklilikleri dikkate alarak yazılımlar üretiyoruz.

Sizlerle bir tanışma toplantısı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle işletmenizin pazarlama süreçlerini ve ihtiyaçlarını anlıyoruz. Daha sonra yazılımda yer alacak tüm modülleri detaylı olarak planlıyoruz. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza özel bir programlama dili belirliyoruz. Tüm bu unsurlar müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı maliyetlerinin değiştiriyor.

Yeni müşteriler kazanmak ve daha sadık müşteriler yaratabilmek için hemen bize ulaşın ve size özel bir müşteri ilişkileri yönetimi yazılımı geliştirelim.

Web Yazılım

Web Yazılım

Kurumsal ve bireysel ihtiyaçlara yönelik web yazılım projeleri geliştiriyoruz. Hayalinizdeki projeleri dijital dünyaya taşıyacak yazılım ve kodlama çalışmalarını hayata geçiriyoruz.  Öncelikle web yazılım ve mobil uygulama yazılımı alanında taleplerinizi dinlenir.  Ekibimiz tarafından taleplerinize yönelik projelendirme yapılır.

Web tasarım ve kodlama çalışmaları sonrasında projeniz sunulur. İstediğiniz revizeler sonrasında web yazılım projelerinizin son hali teslim edilir. Web yazılım hizmeti sonrası destek konusunda da Kumsal Ajans güvencesi devam eder.

Ürününüz veya hizmetiniz için en iyisini birlikte yapalım.

Uzmanlığımızı ve yeteneğimizi, ürün ve hizmetleriniz ile birleştirelim.
FORMU DOLDURUN SİZİ ARAYALIM
Biz Sizi Arayalım